marți, 3 noiembrie 2009

Compunerea mea despre Alice ( by ruxy)









La data de 13 iunie 1995 se naste o fetita ,micuta,gingasa si pe care deja incepi sa ti-o imaginezi mare… in clasa a 12-a …dar pana atunci …. Sa vorbim umpic despre mica fetita…sau mai bine zis Adolescenta de acum pe nume Alice !
Acum in anul 2009 Alice este una dintre sa spunem asa, Adolescentele frumoase.
Ea este inalta,cu parul mediu ,si cu un corp destul de perfect pentru varsta ei
In legatura cu comportamenul ei…. Nici nu poti sa te gandesti prea mult ca sa poti sa o descri…este tot timpul Vesela, amuzata de orice se intampla in jurul ei , cu simtul umorului si ii place foarte mult sa stie tot ce se intampla in jurul ei. II place muzica si actoria .
Canta la chitara si este o foarte buna sa spun asa “actrita”
II place sa puna lucrurilor pe nume…daca nu ii va placea ceva la tine stai linistit ti-o va spune ea .Nu va trebuia sa auzi de la altcineva parerea ei despre tine .
In rest este foarte Iubareatza, ..nu pot sa zic ca e foarte sentimentala dar cand ii vine ei …este.. .
II e frica de intuneric..partea cea mai rea… . Daca o bagi intr-o camera si inchizi lumina ..asteapta-te sa primesti cel putin o palma de la ea… :)) . Filmele de groaza seara… sa nu fie vorba…. Daca vrei sa faci asta…asigura-te ca esti in stare sa stai treaz cu ea toata noaptea . …..Cum puteam sa uit , sa metionez ca… este o “fana” MICHAEL JACKSON .. hellow dude :)).
In legatura cu “gustarile “ ii place Popcornul si …Muraturile ..:)) “Muratura ,Muratura ,esti o dulce acritura” .. cantecul ei . Mda…sis a nu uitam de inghetata Turceasca… care are un gust groaznic..dar ea o adora ;)) .
II place foarte mult natura : toate cum ar fi :zapada,iarba,copacii,animalutele . Tot ce face parte din natura… II place sa mearga la plaja …sa inoate si sa stea mult pana se face neagra ;)) .
In legatura cu Vestimentatia ei : Se imbraca destul de cool ;)) …cum ii vine ei… cateodata sport ,cateodata elegant, cum vrea ea… .
Sa nu uitam din toate ceva mai important . Il iubeste pe Dumnezeu , si asta este una dintre cele mai importante lucruri , si cele mai bune .
Familie – are 2 surori si 4 frati :D toti sunt extreme de frumosi :D ca in orice familie … si relatie .. se mai si cearta cu ei….dar in rest e totul OKEY :D
Ca prietena pot sa spun ca este o persoana ..de incredere :D dar sic and vrea sa-ti faca in ciuda sau ceva de genu …e experta . II place sa povesteasca sis a povesteasca …. Deci ati inteles bine SA POVESTEASCA nu sa ii povesteasca cineva…cateodata se cam plictiseste daca ii povestesti ceva care nu are legatura cu ea .. ;)) in rest stie sa te faca sa zambesti J , Prezenta ei este pozitiva intotdeauna .
Si cred ca mai sunt multe despre Alice …dar nu mi-ar ajunge nici o carte sa scriu despre ea .
by ruxy ...

Un comentariu: